Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama que es facin PCR als docents 48 hores abans de l'inici del curs escolar

La portaveu parlamentària d'El Pi-Proposta per els Illes Balears, Lina Pons, ha reclamat aquest dilluns que es facin proves PCR als docents dels centres educatius de les Balears 48 hores abans de l'inici del curs escolar.

Així ho ha expressat Pons en declaracions als mitjans de comunicació a la Cambra, on ha assenyalat que aquesta qüestió serà traslladada pel seu grup parlamentari aquest dimarts durant la compareixença del conseller d'Educació, Martí March, en el ple de Parlament.

Pel que fa a l'inici de curs 2020-2021, Pons ha sol·licitat que el pla B de semipresencialitat s'allargui el màxim possible i ha assenyalat que són necessàries ràtios més baixes que les que ha establert el Govern de 20 alumnes per aula.

«Pensam que hi ha una incoherència en aquesta mesura perquè les reunions familiars i socials no poden ser de més de 10 persones, per tant se sobrepassa aquesta ràtio familiar a l'hora d'anar a l'escola», ha criticat.

Així mateix, ha reclamat conèixer més sobre com s'organitzaran els grups de convivència estable a les escoles i que els plans de contingència s'expliquin amb més detall a les famílies dels alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.