Setmanari d'informació local - 138 anys

Detecten 25 casos de coronavirus entre els usuaris de la Residència Domusvi Capdepera i 15 a la Residència Cala Estància

El Servei de Salut de les Illes Balears, en coordinació amb la Direcció General de Salut Pública, la Direcció General de Dependència i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, ha diagnosticat a 25 usuaris de la Residència Domusvi Capdepera com a positius en coronavirus. Tots romanen a la residència, on s’ha activat el protocol marcat pel seu pla de contingència davant el SARS-CoV-2. També s’han detectat 8 casos positius entre els professionals del centre.

El passat dissabte 29 d’agost es va diagnosticar un cas positiu a la residència i arran d’aquesta situació el Servei de Salut va dur a terme un cribratge amb proves PCR entre tots els professionals i usuaris de la residència (106 residents i 85 treballadors). El resultat va ser de 25 usuaris i 8 professionals positius en total (incloent els casos inicials).

Per altra banda, la Residència de majors Cala Estància ha confirmat aquest dimecres un total de 15 usuaris positius, a més de tres treballadors contagiats. La residència ha fet pública aquesta informació en un comunicat en què assegura que els positius «es troben estables i controlats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.