Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI proposa la paralització de les eleccions sindicals mentre no millori la situació de la pandèmia

L'STEI Intersindical ha registrat un escrit en la Direcció General de Treball en el qual demana que el Govern paralitzi els processos electorals que altres sindicats volen reactivar durant el mes de setembre.

En un comunicat, l'STEI ha explicat que la situació actual de la pandèmia no permet unes «condicions adequades» per a fer aquestes eleccions.

En l'escrit han sol·licitat a l'autoritat laboral que suspengui els processos electorals que diferents sindicats pretenen reactivar durant el mes de setembre a l'empara de l'Acord que la Direcció General de Salut Laboral i els sindicats UGT, CCOO i USO varen signar dia 2 de juliol d'enguany.

L'organització ha destacat en l'escrit que ha registrat que el nombre de casos actius en data d'ahir multiplica per 15 el nombre de casos actius en la data en la qual que es va signar aquest acord.

Davant aquestes circumstàncies, han apuntat, es donen situacions que dificulten el desenvolupament normal d'aquests processos com a restriccions d'accés en els centres de treball que s'han dictat a l'empara del qual prescriuen les autoritats sanitàries.

Mesures com la prohibició de reunions de més de 10 persones o les quarantenes d'alguns treballadors compliquen les votacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.