Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria de Salut es reuneix aquest divendres amb els municipis amb major incidència de la Covid-19

La Conselleria de Salut es reuneix aquest divendres amb els municipis amb major incidència de la pandèmia de Covid-19 a les Balears, un dia després d'anunciar una normativa que permetrà endurir les restriccions per zones o municipis.

A la reunió hi participaran la consellera de Salut, Patricia Gómez, el director de l'IbSalut, Juli Fuster, i la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, així com representants dels Consells insulars i la Federació d'Entitats Locals (Felib), a més dels representants de Palma, Santa Maria, Inca, Deià, Esporles, Valldemossa, Marratxí, Alaró, Binissalem, Banyalbufar, Llucmajor, Eivissa, Sant Antoni, Ciutadella i Sant Lluís.

L'objectiu és avaluar la situació actual davant la Covid-19 i abordar les mesures presentades aquest dijous. La reunió començarà a les 13.00 hores i es preveu que posteriorment se celebri una compareixença pública per a informar del contingut.

La definició oficial de les zones amb major incidència de la pandèmia s'aprovarà dilluns que ve al Consell de Govern. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha avançat que en determinades zones es podrien implantar, durant 15 dies, mesures com reduir encara més els aforaments, rebaixar el màxim persones en reunions socials -de les deu actuals a cinc- o restringir les sortides del domicili a la nit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.