Setmanari d'informació local - 138 anys

Parlament suspèn la comissió que havia de dictaminar el decret de mesures urgents pels positius de dos diputats de Ciudadanos

El Parlament ha suspès la celebració de la Comissió d'Economia d'aquest divendres que havia d'emetre dictamen sobre el decret de mesures urgents i l'ampliació d'hotels per a impulsar l'economia després dels positius de dos diputats de Ciudadanos i la quarantena de diversos membres de la Cambra.

Els grups de l'Pacte (PSIB, MÉS i UP) havien registrat esmenes per rebaixar a el 10 per cent l'edificabilitat d'establiments turístics, revertint el canvi aprovat pel decret, que el fixava en el 15 per cent.

El Parlament va activar aquest dijous amb la Conselleria de Salut els protocols COVID després que la diputada i portaveu adjunta de Ciutadans a la Cambra balear, Patricia Guasp, hagi donat positiu per coronavirus i ja s'està comunicant als contactes que han de guardar la quarantena de 14 dies i que afecta els diputats que ocupen escons propers als de Cs.

REDUCCIÓ DE PRESÈNCIA DE DIPUTATS
Per la seva banda, el Grup Parlamentari Popular ha demanat aquest divendres a Parlament que reprengui la celebració de plens i comissions amb aforament reduït i amb la presència dels diputats imprescindibles després de la confirmació dels positius.

La formació popular ha presentat aquest divendres un escrit al Parlament pel qual sol·licita la convocatòria urgent de la Mesa i la Junta de Portaveus per part de el president de la Cambra per valorar aquesta possibilitat.

El Grup Popular també havia sol·licitat la suspensió de la Comissió d'Economia prevista per a aquest divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.