Setmanari d'informació local - 138 anys

Els examinands de les proves de català de l’EBAP podran reservar el dret d’examen per a 2021

42721

El Consell de Direcció de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) ha acordat modificar el punt 22 de les instruccions per les quals es regeix el Pla de Formació de Llengua Catalana de l’EBAP de 2020 a fi d’introduir la possibilitat que els examinands que s’han de presentar a les proves de coneixements de català previstes per a aquest mes de setembre puguin optar per reservar el dret d’examen per a la convocatòria de l’any que ve. L’acord s’ha pres arran de l’evolució de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

L’acord adoptat, que es publicarà aquest dissabte en el BOIB, estableix que les persones amb dret d’examen en la convocatòria de proves de nivell de català d’aquest mes de setembre poden optar entre presentar-se a la prova enguany o reservar el dret d’examen per a la convocatòria de 2021. En total, els examinands dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i LA de les proves que es duran a terme a Mallorca, Eivissa i Menorca entre l’11 i el 24 de setembre són 647 persones.

Els examinands que optin per presentar-se a les proves de setembre de 2020 no han de fer cap tràmit addicional. Han de comparèixer en el lloc, el dia i l’hora fixats i seguir les instruccions de l’EBAP respecte de les mesures de prevenció de la Covid-19.

Pel que fa als examinands que optin per reservar el dret d’examen per a la convocatòria de 2021, ho han de sol·licitar per escrit enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça formaciollengues@ebap.caib.es.

L’EBAP organitza cada any cursos i proves de català adreçats a treballadors públics de la CAIB o de qualsevol altra administració pública radicada a les Illes Balears (consells insulars, ajuntaments, Administració General de l’Estat i ens públics que en depenen). Les proves de la convocatòria d’enguany estaven previstes inicialment per al mes de juny, però es varen ajornar al mes de setembre a causa de la crisi sanitària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.