Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El Govern es dirigeix als joves amb els influencers Aida Martorell i Marcos White per aturar la transmissió de la Covid-19

El Govern ha llançat avui una campanya per xarxes dirigida als joves per conscienciar-los de la importància de complir les mesures preventives recomanades per aturar la transmissió de la Covid-19. Aida Martorell i Marcos White, reconeguts influencers que sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials, protagonitzen l’espot principal, que serà distribuït per les diferents plataformes digitals, com ara Tik Tok i Instagram, i per eines de missatgeria als dispositius de telefonia mòbil.

El Govern és conscient de «la necessitat d’arribar al públic més jove de la societat per tal de traslladar el missatge de prevenció i responsabilitat».

Segons explica el Govern, els influencers que han participat en la campanya es varen mostrar des del primer moment interessats a col·laborar en la difusió del missatge entre el públic adolescent, «un sector poblacional al qual és molt difícil arribar a través dels mitjans convencionals i que ha patit amb duresa l’etapa del confinament».

Amb les fotografies i els vídeos dels seus comptes d’Instagram o Tik Tok projectades sobre ells mateixos, Aida Martorell i Marcos White adverteixen que «tots ens hem relaxat i hem esquivat les mesures alguna vegada, però ja no hi ha excuses» i afegeixen que «si no ho aturam, el coronavirus ho aturarà tot un altre cop».

En posar-se la mascareta, i amb l’objectiu d’impactar el públic adolescent, les imatges que es projecten sobre ells canvien i es veuen diferents espais de les Illes totalment buits —carrers, places o un camp de futbol, enregistrats durant el confinament. Les àrees dedicades a la salut mental del Servei de Salut varen comprovar en els darrers estudis amb públics juvenils que la imatge dels llocs públics buits és probablement la que més impacte suposa per als adolescents. És per això que la campanya se centra en aquesta idea de no voler carrers buits.

Vídeo bilingüe

L’acció, que compta amb el vídeo en català i castellà, i també adaptat als formats propis de les xarxes socials Instagram i Tik Tok, es difondrà a través de les xarxes socials del Govern així com a la televisió pública i cadenes privades de les Illes. També es difondrà a través dels perfils d’Instagram i Tik-Tok dels protagonistes, @aidamartorell i @maarcoswhite, per arribar directament al públic objectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.