Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença a Palma 'Out!', la mostra de cinema per a visibilitzar la diversitat afectiva, sexual i de gènere

'Out!', la mostra de cinema per a visibilitzar la diversitat afectiva, sexual i de gènere se celebra al llarg d'aquesta setmana a Palma després del seu ajornament per la pandèmia.

Segons ha explicat l'organització, aquesta edició ha marcat un punt d'inflexió i una «maduresa» en augmentar la durada i l'organització d'activitats paral·leles.

El director de la mostra Jaume Fiol, ha explicat que fins diumenge que ve es projectaran 27 títols, entre llargmetratges, curts i documentals procedents de 15 països, que aborden des de la no discriminació per qüestions afectivosexuals, d'identitat i de gènere, a la denúncia de la violació de drets humans que es continuen donant a tot el món i a la visibilització dels nous models familiars.

A més de la secció oficial, hi haurà tres activitats dedicades al debat cap al feminisme, la sida i la transsexualitat. La primera d'elles serà aquest dilluns, sota el títol 'Dones LBT: sororitat i feminisme', a les 19.00 hores a l'Aljub d'Es Baluard amb la projecció del documental 'Now you llauri a woman' i posterior col·loqui amb la seva directora, Alba Muñoz.

La inauguració de la mostra serà aquest dimarts, a les 20.00 hores en el Teatre Municipal Xesc Forteza, i s'estrenarà a les Balears la pel·lícula 'Port Authority', de Danielle Lessovitz, una història d'amor ambientada en el món dels salons de ball de Nova York en el qual la directora estatunidenca explora els temes de la llibertat d'elecció, la identitat i les pressions socials en aquesta pel·lícula produïda per Martin Scorsese.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.