Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal reclama a Sánchez un finançament just per avançar cap una societat justa

08/09/2020 El senador Vicenç Vidal durante su intervención en el Senado. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS

El senador de designació autonòmica per les Balears Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha assegurat aquest dimarts al president del Govern, Pedro Sánchez, que a les Balears és impossible que pugui complir les polítiques progressistes cap a una societat pròspera, diversa i solidària postCOVID-19 que predica sense un finançament just i el REIB.

En el ple del Senat on Sánchez ha exposat la situació estatal de la pandèmia, Vidal ha insistit que és important que l'Executiu espanyol expliqui si hi haurà compromisos clars amb els pressupostos de 2021 per a Balears, si en el repartiment de fons europeus les Illes seran castigades i si derogarà la Llei Montoro.

El senador mallorquí ha aprofitat per a defensar, novament, que Banyalbufar, Valldemossa i Esporles siguin declarades zona catastròfica després de la tempesta, que va causar importants danys a habitatges i massa forestal en una àrea de 700 hectàrees el 29 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.