Setmanari d'informació local - 138 anys

Confinada a Palma la tripulació d'un iot de la família reial de Qatar

Un dels tripulants del iot 'Yasmine of the Sea', de la família reial qatariana, ha donat positiu en Covid-19, segons ha confirmat aquest dimarts el Club de Mar.

En una nota de premsa, l'entitat ha explicat que el treballador ha donat positiu després de tenir símptomes lleus. Així mateix, han insistit que els responsables de l'embarcació estan a l'espera d'una contraanàlisi per a verificar el resultat positiu i la resta dels tripulants s'ha sotmès a proves PCR per a comprovar si s'ha produït contagi.

El Club de Mar ha subratllat també que des que es va detectar el positiu, la tripulació roman confinada al vaixell i únicament baixa a terra per a dipositar residus en el contenidor.

De la mateixa manera, tan aviat com es va tenir el resultat de la PCR, el capità del vaixell va informar Sanitat Exterior a través de la seva empresa consignatària per a rebre indicacions sobre com actuar. Fins que s'acordi un protocol, el personal del vaixell romandrà en quarantena.

El Club de Mar ha assenyalat que el iot és «autosuficient» i, per tant, la quarantena es pot realitzar sense problemes de subministrament. No obstant això, l'armador del vaixell ha llogat una casa per si fos necessari separar part de la tripulació davant la possibilitat que les PCR donin algun altre resultat positiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.