Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Maite Salord deixa la tasca de portaveu del grup Més per Menorca al Consell i agafa el relleu Miquel Àngel Maria

Comença un nou curs polític i això també suposa un moment de canvis en el grup de Més per Menorca al Consell Insular. Maite Salord Ripoll, que fins ara havia estat la portaveu del grup menorquinista, dóna pas al company Miquel Àngel Maria perquè exerceixi aquesta tasca.

Després d'anys molt intensos representant tot el grup ecosobiranista, el partit vol agrair la feina feta per Maite Salord «posant veu al menorquinisme polític».

«A hores d'ara podem afirmar que la seva tasca ens ha estat cabdal per a un canvi de model en les formes de fer política. Si més no la seva capacitat de treball, coherència i voluntat d'arribar a acords, seguiran manifestant-se en la tasca com a vicepresidenta del CIMe i consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera», han destacat.

Per altra banda, Més per Menorca desitja molta sort a Miquel Maria en la seva nova funció. Des de Més per Menorca estan convençuts que aquest canvi «mantendrà ben present la veu de la ciutadania que creu en el projecte menorquinista».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris