Setmanari d'informació local - 138 anys

El comitè de vaga de l'EMT Palma acusa la direcció de l'empresa d'impedir-los l'entrada a les cotxeres

El comitè de vaga de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha acusat aquest dimecres la direcció de l'EMT d'impedir als representants dels treballadors entrar a les cotxeres de l'empresa durant la matinada d'aquest dimecres per a verificar els serveis mínims pactats per la vaga.

Segons el portaveu del comitè d'empresa d'EMT, Juan Antonio Salamanca, la direcció havia avisat la Policia Local i la Policia espanyola per a impedir la seva entrada i no ha permès comprovar els cartells dels autobusos de serveis mínims.

«No ens han deixat entrar a les cotxeres per a realitzar el nostre treball de comitè de vaga», ha criticat Salamanca, alhora que ha afegit que «només entrava a les instal·lacions el personal que tenia feina».

Salamanca ha explicat que, per aquest motiu, el comitè de vaga ha comprovat que es complia amb els serveis mínims a l'exterior de les instal·lacions. «No ens han deixat entrar ni al bany», ha criticat.

Pel que fa a les negociacions amb la direcció de l'EMT, ha assegurat que «cada vegada està pitjor el tema». «Si en lloc d'anar acostant postures s'estan comportant d'aquesta manera, cada vegada estan més lluny», ha afegit.

La direcció ho nega

No obstant això, l'EMT ha assegurat que l'empresa «ha permès l'accés il·limitat a les instal·lacions al president del comitè d'empresa i membre del comitè de vaga» i ha assegurat que els delegats sindicals «han declinat entrar de forma voluntària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.