Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI demana mesures urgents davant les «múltiples errades» en les adjudicacions d'interins

L'STEI Intersindical ha demanat mesures «urgents» davant les «múltiples errades» en les adjudicacions d'interins. Segons han explicat, en l'adjudicació que s'ha fet aquesta setmana s'han detectat múltiples errades, «algunes d’elles greus, com ara que s'han adjudicat places a persones a qui encara no els corresponia plaça i no s'ha adjudicat plaça a persones a qui sí corresponia, d'acord amb la puntuació i la normativa de la borsa».

En aquest sentit, han apuntat que el procés, que tocava començar divendres 4, ja va començar de «forma anòmala, sense que la Conselleria publiqués abans la llista de places a cobrir i amb retard. Al llarg de tot el cap de setmana el sistema ha estat bloquejat i ha impedit a centenars de docents fer el tràmit, havent-ho de d’intentar múltiples vegades i, en alguns casos, essent finalment impossible. El tràmit en qüestió tocava acabar dilluns dia 7 a les 12 h i la Conselleria, davant l’evidència de la caiguda continuada del sistema informàtic, va allargar el termini fins a les 14.00 hores».

Des del sindicat expliquen que tenen constància que una hora abans d’acabar el termini el sistema encara fallava. En aquesta línia, lamenten que fa anys que avisen que el procés té massa incidències. «Sense anar més lluny, l’anterior tràmit (de juliol) també va tenir caigudes i bloquejos continuats».

«La Conselleria aleshores deia no tenir constància de cap errada», han lamentat. Per tot això, han reclamat «solucions concretes». «Fa anys que advertim la Conselleria d’Educació dels errors i la situació ja és insostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.