Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca participa en l'acte telemàtic organitzat per ERC en motiu de la Diada de Catalunya

El coordinador general de Més per Menorca Damià Moll, ha fet acte de presència de forma telemàtica en l’acte d'aquesta tarda convocat per Esquerra Republicana per celebrar la Diada de Catalunya. En la primera part de l’acte, han intervengut la secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, la vicesecretària general d’acció política d’ERC, Sara Bailac, i el secretari de política internacional d’ERC, Jordi Solé.

A continuació, s’ha donat la paraula als representants de totes les formacions convidades, entre d’altres Més per Menorca, Més per Mallorca, EH-Bildu, BNG o la irlandesa Sinn féin.

En la seva intervenció, Moll ha exposat «Des de Menorca, en un dia com avui en què recordem la pèrdua de les nostres llibertats -pèrdua que a Menorca arribà un segle més tard essent l’única terra de parla catalana que pogué preservar llengua i cultura-, només vull refermar el nostre suport a la lluita per la independència del poble català, i el nostre compromís en la construcció nacional d'uns Països Catalans lliures i sobirans».

Així mateix, la formació ha volgut agrair a ERC la convidada a participar en aquest acte de «commemoració i reivindicació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.