Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma ofereix cursos de català, anglès i noves tecnologies entre d'altres

14/09/2020 Cursos para personas adultas del Ayuntamiento de Palma.. El Servicio de Educación de Personas Adultas del Ayuntamiento de Palma ha abierto el periodo hasta el 30 de septiembre para inscribirse en los cursos de adultos presenciales, semipresenciales y online que se ofrecen desde el consistorio. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

El Servei d'Educació de Persones Adultes de l'Ajuntament de Palma ha obert el període fins al 30 de setembre per a inscriure's en els cursos d'adults presencials, semipresencials i online que s'ofereixen des del consistori.

Aquests cursos estan dirigits a la ciutadania major de setze anys, prioritzant a aquelles persones que pertanyen a grups amb manques o necessitats de formació específica, i especialment aquells amb dificultats per a la integració social o inserció laboral.

«Amb aquests cursos volem que la població adulta tingui l'oportunitat de desenvolupar aquelles capacitats i destreses bàsiques que no va poder adquirir en altres moments de la vida», ha expressat el regidor de Cultura i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

En aquests moments s'ofereixen un total de 89 cursos: 18 de català, 19 d'espanyol, 11 d'anglès, vuit d'alemany, dos de francès, 10 de noves tecnologies i 16 de formació bàsica. Així mateix, s'impartirà un curs de preparació per a les proves d'accés a cicles formatius, dos per a les proves d'accés a la universitat i dos cursos de preparació per a la prova de nacionalitat CCSE.

«L'oferta de cursos es realitza tenint en compte les necessitats formatives de la població, per això aquest servei es caracteritza per ser flexible en relació als espais, horaris i calendari», ha explicat Carrió.

En aquest sentit, ha indicat que es realitzen cursos en diferents barris i s'utilitzen, a més dels centres PalmaFormació Son Malferit i PalmaFormació Mercat Camp Redó, i altres espais com Casals de Barri.

El cost de la matrícula és de 38 euros per a les persones empadronades a Palma i estan exempts de pagar aquest import les persones que no cobrin cap mena de prestació o siguin atesos pels Serveis Socials, persones jubilades, amb un grau de discapacitat del 33 per cent o superior, les víctimes de violència de gènere i els membres de famílies nombroses.

Quant als cursos de català el preu és de 50 euros per als nivells A1-A2, B1-B2 i de 70 per al C1, C2 i LA, que gestiona directament l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

Un total de 1.670 ciutadans podran beneficiar-se d'aquests cursos. Els interessats poden inscriure's en els centres de PalmaFormació Son Malferit i Mercat Camp Redó, Estudi 6 o a través de la web www.cursospalmaeduca.es.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.