Setmanari d'informació local - 138 anys

La vaga de l'EMT continua aquest dimecres per no haver arribat a un acord després de cinc hores de reunió

La vaga de l'EMT continua aquest dimecres després que la reunió de més cinc hores entre l'empresa i els representants dels treballadors hagi conclòs sense acord.

Segons ha indicat un dels portaveus del comitè de vaga, la negociació continua encallada en la devolució de les vacances que els treballadors varen haver-se d'agafar «obligatòriament» durant l'estat d'alarma així com en la recuperació de les línies que varen ser suprimides o modificades durant el confinament.

Igualment, tampoc no hi ha hagut acord pel que fa a poder garantir el lloc de feina als 140 aspirants que varen aprovar una plaça en el procés selectiu. En aquest sentit, segons ha assenyalat, la proposta no és que es contractin ara sinó que es garanteixi la seva incorporació quan sigui possible.

A més, acusen l'empresa d'efectuar «unilateralment modificacions substancials» en les condicions de feina.

Des del comitè de vaga s'han compromès a tornar-se a reunir aquest dimecres a partir de les 10.30 hores.

Per la seva banda, des de l'Ajuntament de Palma han destacat que s'ha aconseguit acostar postures i arribar a acords en 10 dels 16 punts de les exigències sindicals però han lamentat que no hagin estat suficients per a tancar un acord i desconvocar la vaga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.