Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop del 70% dels alumnes ha superat la PBAU en la convocatòria de setembre

17/09/2020 Una alumna realiza una prueba de acceso a la universidad. SOCIEDAD UIB | UIB

El 69,7 per cent dels estudiants que s'han presentat a la convocatòria de setembre de les Proves de Batxillerat d'Accés a la Universitat (PBAU) les han superat amb èxit.

Així, segons ha informat aquest dijous la Universitat de les Illes Balears (UIB) dels 360 alumnes que es varen presentar, 251 han rebut l'apte.

Per illes, a Mallorca, són aptes 206 alumnes dels 303 que s'han presentat a les proves (68 per cent). A Menorca, 12 de 15 (80 per cent), mentre que a Eivissa han rebut la qualificació d'apte 33 dels 42 estudiants que s'han presentat (78,6 per cent).A Formentera, no s'ha presentat cap alumne a la convocatòria de setembre.

Les proves varen tenir lloc els dies 8, 9 i 10 de setembre a causa de la pandèmia i els alumnes poden consultar els resultats a través de UIBdigital.

Més aprovats però menys presentats

En la convocatòria extraordinària anterior, de juliol de 2019, els alumnes que varen superar la PBAU varen ser 497 dels 808 que es van presentar (61,5 per cent).

Segons han assenyalat, encara que el percentatge d'alumnes que ha superat enguany les proves de la convocatòria extraordinària és superior en un 8,2 per cent respecte de juliol de 2019, el nombre d'alumnes que s'han presentat a la convocatòria extraordinària d'enguany ha disminuït considerablement respecte del curs 2019-20 i ha passat de 808 a 360.

Aquest curs, a causa de la situació provocada per la pandèmia, el nombre global d'alumnes oficials que han fet les proves en la convocatòria ordinària de juliol va ser de 4.618, un 27 per cent més que el curs passat.

Els alumnes que han superat la PBAU en la convocatòria extraordinària de setembre poden accedir a universitat mitjançant la convocatòria extraordinària d'admissió a grau per als estudis amb places vacants.

Els qui estiguin interessats en algun dels estudis que ofereix la UIB poden demanar plaça fins al 18 de setembre a través de UIBdigital.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.