Setmanari d'informació local - 138 anys

La vaga de l'EMT segueix aquest divendres a Palma amb un seguiment del 100%

La vaga de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma continua aquest divendres a la capital amb un seguiment del 100% per part dels treballadors i sense que, de moment, hi hagi prevista cap reunió de negociació amb l'empresa després que ahir el comitè donés per trencades les negociacions.

Segons ha explicat un dels portaveus del comitè de vaga durant aquesta, la cinquena jornada des que va començar la vaga, les esperes per part dels ciutadans en les parades oscil·len entre els 30 i els 45 minuts. De cotxeres únicament surten els serveis mínims, això és, un total de 45 autobusos.

D'altra banda, ha lamentat la postura de l'empresa en la negociació i ha esperat que aquest divendres els cridin «i vinguin amb una altra actitud» per a poder reprendre les negociacions que portin a una desconvocatòria de la vaga.

Cal recordar que, després de l'última reunió entre les parts que es va celebrar aquest dijous a la tarda, els treballadors van dir que s'havien esgotat «totes les vies de negociació» i que hi hauria vaga «durant bastant de temps» si l'empresa no canviava de postura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.