Setmanari d'informació local - 138 anys

Flassaders ofereix més de 50 tallers centrats en la igualtat de gènere i el medi ambient

El centre social Flassaders oferirà 53 tallers la pròxima tardor, al voltant de la meitat dels quals (24) de manera presencial i la resta (29) en format telemàtic en els quals es podrà participar des de casa.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, davant la incertesa de la situació actual i les possibilitats de canvis durant el trimestre, tots els tallers que a priori es presenten en modalitat presencial és possible, arribat el moment, dur-los a terme també en línia.

D'aquesta manera, qualsevol canvi durant el trimestre no suposaria la suspensió de cap taller, sinó simplement la seva adaptació a la modalitat més adequada segons el moment.

Segons els objectius establerts per l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, responsable d'aquest espai, s'ha ideat una programació «variada i atractiva», que dóna un especial impuls a tallers i activitats que treballin amb la igualtat de gènere, centrant-se especialment, durant aquest trimestre, en la visibilització dels diferents tipus de violències masclistes.

Un altre punt fort són els tallers relacionats amb el medi ambient i la consciència cap a la situació d'emergència climàtica actual. Els tallers es divideixen en cinc grans grups temàtics: espai infantil, espai familiar, espai dona, espai visibles i espai TIC.

Com a novetat per als pròxims mesos destaquen proposades com a creació d'aquarel·les amb pigments naturals, confecció de compreses amb teles reutilitzables, la 'cara B' de la violència institucional, introducció a l'elaboració de cistelles o disseny amb Figma.

Els tallers disponibles es poden consultar en la web del centre Flassaders www.flassaders.org on ja es poden fer les inscripcions de manera telemàtica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.