Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 emet dissabte el programa especial 'El retorn a l'escola, mig any després'

La Televisió Pública de les Illes Balears, IB3, prepara un programa especial amb motiu de la tornada a l’escola després de sis mesos, per tal de donar veu a tots els protagonistes d’aquest sector que aquesta setmana s’han reincorporat a les aules enmig de la pandèmia que es viu arreu del món.

En aquest espai en directe, que s’emetrà dissabte a les 21.40 hores i que estarà conduït per la periodista Elena Serra, es donarà veu a totes les parts implicades en el sector educatiu.

El programa començarà entrevistant Maria Antònia Font, Directora General de Salut Pública, perquè doni les darreres dades de la incidència de la Covid-19 a les escoles i de les mesures de restriccions a les barriades de Palma, Eivissa i Sant Antoni de Portmany.

A continuació participaran en el programa diferents convidats, que parlaran dels seus casos personals: Marta Cerdà, psicòloga i orientadora d'atenció primerenca, mare de tres fills i té una cardiopatia, que la fa especialment vulnerable a la Covid-19; Paco Pérez, president de l'AMIPA de l'IES Marc Ferrer (Formentera); Ana García, alumna de 1r de Batxillerat, Ramon Àngel Quetgles, director IES S'Hort des Fassers, Alcúdia; Joan Carles Forcada, professor Secundària (Menorca); i Joan Amorós, director del CEIP Can Misses i president de l'Associació Professional de Docents d'Eivissa (APDE).

Tot seguit, Elena Serra també entrevistarà el conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, a qui també transmetrà les inquietuds i dubtes que cadascun dels convidats hagin traslladat amb els seus testimonis.

Però també hi haurà espai per al debat en el qual participaran: Cosme Orell, STEI; Cristina Conti, FAPA; Antoni Morante, Director General de Planificació, Ordenació i Centres i Marianna Mambié, presidenta de l'Associació de Pediatria d'Atenció Primària de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.