Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS referma el seu compromís municipalista amb una escola de formació per a regidors i militants ecosobiranistes

La jornada de formació, que es desenvolupa telemàticament, compta amb més de 30 persones inscrites. | MÉS per Mallorca

Els regidors i militants de MÉS per Mallorca han començat aquesta setmana la segona edició de l'Escola de Polítiques Locals. Es tracta d'un cicle de set formacions organitzades per les Fundacions Darder-Mascaró que pretén «donar eines als nostres regidors i militants per servir millor a la ciutadania», ha explicat Ruth Mateu, responsable de Formació de l'Executiva del partit.

Les formacions, que són telemàtiques degut a la situació de pandèmia, tracten temes com el medi ambient, l'urbanisme, la promoció econòmica o la participació, entre d'altres. Les diferents sessions comptaran tant amb experts com amb càrrecs públics amb experiència.

Ruth Mateu ha explicat que l'Escola de Polítiques Locals és «tot un èxit de participació amb més de 30 persones inscrites» i referma que «cal donar les gràcies a les Fundacions Darder-Mascaró per donar-nos suport en aquesta tasca».

Així mateix, la responsable dels ecosobiranistes, ha defensat que «el municipalisme és el primer escaló de la democràcia i, especialment en aquest temps de pandèmia, és important tenir càrrecs públics formats». «Aquesta formació és una resposta a la situació que vivim i també una mostra del compromís municipalista de MÉS», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.