Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma demana la intervenció d'Hila en el conflicte de l'EMT

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha reclamat aquest dilluns la intervenció directa del batle, José Hila, en el conflicte de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) després del fracàs en les negociacions dels darrers dies entre els representants dels treballadors i la direcció de l'empresa.

En un comunicat, la Federació ha lamentat que Palma s'hagi vist «condemnada a patir les conseqüències d'una vaga indefinida, amb unes repercussions i un cost social i econòmic totalment inassumible».

La Federació s'ha mostrat convençuda que existeix «marge suficient per reobrir immediatament la porta a un nou període de negociacions presidides necessàriament per Hila».

A més, apunten que els temes encallats són la reobertura de la major part de línies i freqüències suspeses, la construcció d'una nova estació gasística i, en relació als torns de treball en els tallers de reparacions de l'empresa, la Federació apunta que «podria ser una bona proposta suprimir els torns dels diumenges i dies festius». Així mateix, veuen adequada la intermediació del Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Balears.

Finalment, indiquen que, a conseqüència de la crisi causada pel coronavirus, Palma «està patint una crisi social i econòmica d'incalculables conseqüències de manera que serà del tot impossible que la ciutadania pugui suportar per molt de temps la vaga indefinida anunciada pels treballadors de l'EMT».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.