Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem demana que les referències a Juan Carlos I a Eivissa siguin substituïdes

Unides Podem proposarà a l'Ajuntament d'Eivissa que les referències a Juan Carlos I en zones del municipi siguin retirades i substituïdes per «noms que representin les sensibilitats democràtiques».

El secretari general de Podem a la ciutat d'Eivissa, Aitor Morrás, ha considerat en un comunicat que podrien usar-se noms com «avinguda 28 de juny o 8 de març». En qualsevol cas, el nou nom hauria de sortir d'un procés de participació ciutadana, segons ha explicat.

La formació exigirà així la retirada de les referències i al·lusions al rei espanyol emèrit, en concret les del passeig Juan Carlos I i del parc Juan Carlos I.

Segons Morrás, «la marxa a l'estranger del rei és una actitud indigna d'un excap d'Estat i deixa la monarquia en una posició molt compromesa». Així, «per respecte, hauria de respondre pels seus actes a Espanya i davant el seu poble».

Morrás també ha assenyalat que, «darrere de la impunitat i inviolabilitat de la seva figura, s'amaga un presumpte corrupte, incapaç d'explicar d'on procedeix la seva fortuna».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.