Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Samantha estrena el seu primer senzill en solitari en català i es converteix en número 1 en vendes

43239

La valenciana Samantha Gilabert ha presentat el passat divendres el seu primer senzill en solitari en català 'Espere que tornes' amb el segell d'Universal Music i Música Global, després de sortir d'Operación Triunfo. Es tracta de la mateixa cançó que va publicar a l'agost en espanyol i que ara presenta en la seva llengua.

La cantant de Beniarrés ha explicat que està molt il·lusionada amb el llançament: «Em feia tanta il·lusió que el meu primer single en solitari també estigués en valencià, que ací està».

Una cançó molt esperada

Era tanta la gent que esperava que Samantha publiqués el seu senzill en català que, en només quatre dies, el lyric video ha tengut gairebé 150.000 reproduccions a YouTube. A més, 'Espere que tornes' ha assolit el número 1 d'Itunes a l'Estat espanyol i l'Argentina; el número 2 a Xile i el Perú; el 3 a Panamà, el 5 a República Dominicana i el 195 a nivell mundial. A Google Play Music ha arribat a ser número 1 a l'Estat espanyol i a l'Argentina. I a Amazon Music s'ha convertit en número 1 a l'Estat espanyol.

'Espere que tornes' ha estat escrita per Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i produïda per Fernando Boix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.