Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Llucmajor reclama mesures «efectives» de suport al comerç local

Més per Llucmajor ha reiterat la seva petició al pacte de govern municipal perquè concedeixi ajudes «directes» als comerços i empreses del municipi afectats per la crisi de la Covid-19. «Des de la formació feim aquesta petició arran de l'edició d'un vídeo promocional del petit i mitjà comerç del municipi».
«Aplaudim totes les iniciatives que serveixen per promocional i reactivar l'economia del municipi tot i que lamentam que només surtin uns pocs de comerços i empreses i on la majoria dels comerços locals no s’han sentit representats», han assenyalat.
Des de Més per Llucmajor han explicat que donen suport a aquest tipus d'iniciatives però pensen que, «ara més que mai, a banda de vídeos promocionals, s'han de dur a terme polítiques extraordinàries i això passa per a la concessió d'ajudes directes com les que s'estan oferint a altres municipis».
En aquest sentit, han reclamat que es destini a ajudes a comerços i autònoms el milió d'euros que s'ha estalviat en la recollida de fems arran de la baixada de generació comercial i turística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.