Setmanari d'informació local - 138 anys

Quart Creixent acollirà un recital poètic de Paula Enseñat aquest dissabte

La llibreria Quart Creixent de Palma acollirà aquest dissabte un recital poètic a càrrec de Paula Enseñat. L'acte s'emmarca en el context de la iniciativa 'Literanit' amb l'objectiu de promoure la lectura.

El recital tendrà lloc a partir de les 18.00 hores i s'ha de reservar l'entrada ja que l'aforament és limitat arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

'Literanit' és un festival interdisciplinari promogut des del 2019 per la Institució Francesc de Borja Moll amb l’objectiu de fomentar la lectura en un ambient lúdic i distès. La idea general rau en la creació d’un circuit literari amb activitats paral·leles, inspirant-se en altres iniciatives dedicades a les arts plàstiques, però en aquest cas, amb la literatura com a eix vertebrador de l’activitat.

Per això, entorn a Literanit s’estructura una programació nocturna que inclou xerrades, taules rodones, presentacions de novetats o reedicions i signatures de llibres, recitals poètics, lectures continuades simultànies, concerts de petit format de cantautors o artistes que hagin musicat poemes, conta-contes, slam poètic, glosadors i representacions teatrals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.