Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell ha creat l'Observatori del Paisatge

23/09/2020 La sala de plenos del Consell de Mallorca durante la constitución del Observatorio del Paisaje.. El Consell de Mallorca ha creado el Observatorio del Paisaje, un órgano consultivo y de participación formado por una treintena de entidades, que se ha constituido este miércoles en la sala de plenos de la institución insular. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

El Consell de Mallorca ha creat l'Observatori del Paisatge, un òrgan consultiu i de participació format per una trentena d'entitats, que s'ha constituït aquest dimecres a la sala de plens de la institució insular.

Aquest nou òrgan té com a funció assessorar i impulsar la implantació de l'Estratègia del paisatge del Consell i serà una eina per a salvaguardar els valors del paisatge.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha valorat molt positivament la creació d'aquest observatori del qual formen part una trentena d'entitats, col·legis professionals i institucions.

Així mateix, ha reivindicat el paisatge com un element important de la qualitat de vida de la població en els mitjans urbans i ruralsi ha remarcat que contribueix a la consolidació de la identitat i és un component fonamental del patrimoni natural i cultural.

Per part seva, la consellera de Territori, Maria Antonia Garcías, ha ressaltat la importància de tenir una política de paisatge coherent i transversal a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.