Setmanari d'informació local - 138 anys

Tanquen el passeig Sagrera i Dalt Murada de Palma per l'alerta de forts vents

25/09/2020 Zonas restringidas a los peatones por la alerta de fuertes vientos.. El Ayuntamiento de Palma ha cerrado este viernes el paso a peatones en el paseo Sagrera y la zona de Dalt Murada por la alerta naranja por vientos superiores a 90 kilómetros por hora. POLITICA AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

L'Ajuntament de Palma ha tancat aquest divendres el pas a vianants en el passeig Sagrera i la zona de Dalt Murada per l'alerta taronja per vents superiors a 90 quilòmetres per hora.

Segons han informat, diferents departaments municipals estan senyalitzant la restricció de pansa de vianants en aquestes àrees. El protocol que s'ha activat aquest divendres també preveu un tall del trànsit rodat que únicament s'activarà en cas que el vent superi els 90 quilòmetres per hora i que afectaria la part interior de l'avinguda Gabriel Roca, al tram entre passeig Sagrera i el viari passeig Sagrera.

En cas de ser necessari aquest tancament de trànsit rodat s'habilitaria un desviament alternatiu que suprimiria de manera puntual la zona d'accés de restringit ACIRE d'Antoni Maura-passeig del Born. Des de l'Ajuntament han reiterat la recomanació a la ciutadania d'extremar les precaucions, evitant el pas per aquelles zones on existeix arbratge i palmeres de grans dimensions, especialment als següents espais: avinguda Gabriel Roca, Dalt Murada, passeig Mallorca, primera línia de Platja de Palma, la Ramba, Born, porta de Santa Catalina, sa Feixina, bosc de Bellver i passeig Sagrera.

L'112 ha advertit que els episodis de vent més fort s'esperen a partir d'aquest horabaixa, probablement entre les 17.00 i les 00.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.