Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca lamenta que Martí March no comparegui davant la Comissió d'Educació

MÉS per Menorca ha lamentat aquest divendres «profundament» que el conseller d'Educació, Martí March, no comparegui dijous que ve davant la Comissió d'Educació per a aclarir les incidències amb les matrícules telemàtiques dels cicles formatius que, segons han dit, «han deixat fora a una gran quantitat d'alumnes que es volien apuntar».

«Tot i que la sol·licitud de compareixença registrada per la nostra formació tenia caràcter d'urgència, la Mesa de la Comissió d'Educació del Parlament no l'ha programat per al dijous», han lamentat aquest divendres.

MÉS per Menorca ha interpretat que «això és degut a la falta de disponibilitat del conseller». A més, ha indicat que han pogut saber «que les famílies tampoc tenen resposta de la Conselleria a les seves queixes particulars i se'ls van donant llargues».

«Molts alumnes es troben en una situació de total incertesa, sense haver pogut començar les classes i sense saber si les comencessin», han lamentat.

En aquest sentit, el diputat de MÉS per Menorca Josep Castells ha subratllat que «és molt sorprenent que un conseller que sempre fa gala de comparèixer quan se li demana, aquesta vegada no tingui com a prioritat donar explicacions i solucions als afectats».

«Cada dia que passa, la posició dels alumnes és pitjor, perquè s'esvaeix la possibilitat d'una solució satisfactòria», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.