Setmanari d'informació local - 138 anys

El Conservatori Superior augmenta el seu alumnat fins a les 190 persones

El Conservatori Superior de Música de les Balears, que va començar les classes aquest dijous, ha augmentat el nombre d'alumnes en passar dels 174 de l'any passat als 190 del present curs.

Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, durant el curs 2020/2021 es mantindrà la presencialitat, el programa de professors convidats i els cicles de concerts del centre adaptats als protocols COVID-19 establerts per les Conselleries de Salut i Educació.

Per a aquest curs, el Conservatori manté el nombre de professors en 84 entre titulars, interins i associats, que continuen amb el model de creixement orgànic i equilibrat de totes les especialitats, que es va posar en marxa ara fa un any, i que es considera imprescindible per a optimitzar les diferents formacions musicals del centre.

Aquest curs també dóna continuïtat en el programa de professors convidats, que dóna singularitat al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Balears.

A més, es continuarà oferint el cicle de concerts a càrrec del professorat del centre, així com els de les grans formacions instrumentals d'alumnes. En aquest sentit, el Govern ha destacat la tasca de l'Orquestra Simfònica del Conservatori que «apropa la música clàssica a la ciutadania de les Illes».

Un dels aspectes més atractius per a l'alumnat del Conservatori és l'oportunitat de viure l'experiència de formar part de l'Orquestra Simfònica del Conservatori. Així, durant aquests períodes acadèmics, els estudiants, sota la batuta de directors de reconegut prestigi nacional i internacional, aborden les grans obres del repertori simfònic i cambrístic. Tots els stages finalitzen amb un concert on l'alumnat comparteix escenari amb directors i solistes de rellevant trajectòria. El departament de Jazz i Música Moderna també compta amb els seus propis stages, on la Big band del Conservatori és la gran protagonista.

Així mateix, el Conservatori disposa d'un pla de contingència, aprovat dimarts passat en consell executiu, que recull les instruccions de les Conselleries de Sanitat i Educació i que s'adapta a les necessitats d'aula de totes les especialitats que s'imparteixen. Està previst també la presentació d'aquest Pla al comitè d'empresa de la Fundació Fesmae.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.