Setmanari d'informació local - 138 anys

#ViolènciaMasclista: Detingut un home per una agressió sexual a Campos

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 21 anys d'edat com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual i lesions a Campos. | dBalears/Arxiu

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 21 anys d'edat com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual i lesions a Campos.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dissabte, el passat 11 de setembre, a la localitat de Campos, un individu es va abalançar en la via pública sobre una jove de 18 anys amb intenció d'agredir-la sexualment i empenyent-la se la va endur fins a una zona apartada i poc il·luminada.

En sentir els crits d'auxili de la jove, una amiga d'aquesta, va acudir a socórrer-la, i en intentar impedir els tocaments que intentava l'home, aquest va reaccionar llançant-la a terra i propinant-li diverses puntades de peu. Aquest fet va generar una greu alarma social entre els veïns del municipi, ja que la notícia va ser divulgada per diferents xarxes socials.

Per tot això, agents de la Guàrdia Civil de Santanyí van iniciar una recerca per esclarir els fets, van prendre declaracions a diversos testimonis i a les víctimes, les quals van reconèixer a l'autor dels delictes.

La recerca va culminar el 21 de setembre amb la detenció del suposat autor dels fets i la seva posada a disposició del Jutjat d'Instrucció 3 de Manacor. L'Autoritat va decretar ordre d'allunyament de la localitat de Campos, així com de totes dues víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.