Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca demana «per què a Catalunya es va aplicar un 155 injustificat i ara no s'actua a Madrid amb la mateixa contundència»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha reprovat aquest dilluns la «negligent actuació» del Govern espanyol per a combatre la Covid-19 a la Comunitat de Madrid «posant en risc la salut de la resta de territoris». Segons Ferrà, la inacció de l'executiu de Pedro Sánchez només respon a «un tacticisme polític» i és «insostenible». «L'Estat disposa dels mitjans i instruments per a poder actuar. Si no ho fan seran còmplices», ha dit el diputat ecosobiranista.

En aquest context, Josep Ferrà ha demanat «quantes vides valen un referèndum?» en al·lusió a l'aplicació de l'article 155 a Catalunya. «Si en el passat es va intervenir ens demanam perquè ara no ha fan després de diferents episodis desafiants per part de Madrid». Així, des de MÉS demanen «per què fa uns anys es va aplicar un 155 a Catalunya injustificat, i ara no s'actua, ni tan sols amb la mateixa contundència», ha insistit.

Així mateix, ha continuat el portaveu adjunt de MÉS per Mallorca, «si Madrid no actua i no porta a terme les mesures davant la Covid tots els ciutadans estaran en risc». Per aquest motiu, ha afegit, «només amb accions coordinades i mitjançant la cooperació es podrà fer front a aquesta situació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.