Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama «prevenció i formació» en les residències de persones majors

El PI ha demanat aquest dilluns al Govern més polítiques de prevenció en les residències de persones majors públiques o privades i ha reclamat «acompanyament, pedagogia i proves PCR».

La portaveu de la formació en el Parlament, Lina Pons, ha assegurat que ha faltat previsió i que «s'ha baixat la guàrdia». En aquest sentit, ha reclamat una acció «immediata» de formació i informació al personal sanitari i sociosanitari per a posar a l'abast tots els recursos humans i materials suficients.

D'altra banda, Pons ha explicat que s'ha presentat una proposició no de llei perquè se solucionin «com més aviat millor» les manques que sofreixen els centres educatius en l'atenció a la diversitat. La portaveu ha demanat els recursos humans necessaris en els centres docents per al compliment de les mesures de seguretat imposades per la Conselleria d'Educació en coordinació amb Salut i la posada en marxa d'un protocol d'actuació específic que garanteixi l'ensenyament als alumnes amb necessitats especials en el cas d'un nou confinament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.