Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home a Consell després d'atrinxerar-se a la casa de la seva parella i amenaçar-la de mort

43457
28/09/2020 Agentes de la Guardia Civil.. Agentes de la Guardia Civil de Inca han procedido a la detención de un hombre de 26 años de nacionalidad polaca en Consell (Mallorca), por presuntamente amenazar de muerte con un cuchillo a su pareja, de quien tenía una orden de alejamiento, y prender fuego a su vivienda. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS GUARDIA CIVIL | GUARDIA CIVIL

Agents de la Guàrdia Civil d'Inca han procedit a la detenció d'un home de 26 anys a Consell, per presumptament amenaçar de mort amb un ganivet la seva parella, de qui tenia una ordre d'allunyament, i calar foc al seu habitatge.

Segons han informat, a darrera hora de la nit d'aquest diumenge, una dona va denunciar en dependències de la Guàrdia Civil d'Inca que després de comunicar la seva intenció de posar fi a la relació amb la seva parella, aquest la va amenaçar de mort amb un ganivet.

Després de les amenaces, la dona va abandonar l'habitatge precipitadament en companyia de la filla menor.

Al domicili, es va presentar una patrulla de la Guàrdia Civil i els agents varen comprovar que l'home s'havia atrinxerat a l'interior de l'habitatge, amenaçant amb llevar-se la vida i calar foc a la casa, un fet que va ocórrer instants després.

A causa del foc, es varen traslladar al lloc bombers i ambulàncies, a més d'agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) i dos negociadors de la Guàrdia Civil.

Després extingir l'incendi que s'havia originat a la planta baixa, l'home va continuar atrinxerat a l'edifici, per la qual cosa guàrdies civils varen accedir a l'habitatge i varen comprovar que no hi era i que havia fugit per la teulada.

Minuts més tard, va ser localitzat a la teulada d'un habitatge confrontant, de manera que agents de la USECIC, amb l'ajuda de l'escala d'un camió de bombers, varen pujar a la coberta de l'edifici on va ser detengut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.