Setmanari d'informació local - 138 anys

L’EMT recupera la L19 fins a la UIB i el Parc Bit i dimecres reprèn tot el traçat original de la L11

43459

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha reprès aquest dilluns la L19 fins a la UIB i el Parc Bit amb motiu de l’inici de curs. Aquesta línia recupera el seu trajecte habitual i des d’aquest dilluns té una freqüència de pas de 10 minuts a les hores punta. Així, les primeres sortides cap a la UIB tendran lloc a les 06.55 hores des de l’avinguda Gabriel Alomar i Villalonga en direcció UIB i des de les 07.34 hores en direcció Palma des del Parc Bit.

Aquestes mesures formen part del Pla de retorn de les línies en què treballa l’EMT per anar recuperant línies que es varen haver de reformular amb la crisi de la Covid-19. Així, a patir de dimecres es reprendrà la totalitat del recorregut de la L11 Indioteria-Plaça d’Espanya que des del passat mes de maig havia realitzat el darrer tram del camí 140 mitjançant el denominat Transport a la Demanda (TAD) i que suposava que els usuaris havien de requerir el pas del servei mitjançant l’app Spare o bé via telèfon mòbil.

En concret, les primeres sortides des de plaça d’Espanya en direcció a la Indioteria es realitzaran a les 06.25 hores i des de la Indioteria a les 07.00 hores amb una freqüència de pas de 40 minuts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.