Setmanari d'informació local - 138 anys

El concurs per a la neteja del litoral ja ha estat adjudicat i començarà el primer d'octubre

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir, ha confirmat aquest dimarts en el Parlament que el concurs per a la neteja del litoral a les Balears ja ha estat adjudicat i començarà el primer d'octubre.

En 2021, el servei podrà iniciar-se dins dels terminis corresponents. Mir ha recordat en el ple que el concurs ha sofert aquest estiu un important retard per dues causes alienes a la Conselleria: l'estat d'alarma, que va suspendre els procediments administratius, i un recurs presentat per una empresa, que ha resultat favorable a Conselleria.

Per la seva part el diputat del PP Mariano Juan ha indicat que ja al juliol va preguntar pel servei de neteja del litoral i ha explicat que «avui dia, encara no s'ha començat a treballar». Per això, ha tornat a preguntar al conseller per aquesta qüestió.

Juan, després de conèixer la resposta de Mir, ha assenyalat que «almenys, aquesta vegada no ha donat la culpa al PP d'aquest retard». Mir, sobre el servei, ha replicat assegurant que mai ha culpat a ningú sobre el retard i ha assumit totes les responsabilitats que li corresponen. Així, ha recordat que en 2014, baix govern del PP, el servei també es va retardar fins a finals del mes de juliol «sense causa justificada».

«És un servei importantíssim per al Govern i per a la Conselleria de Medi Ambient i Territori. Continuarem treballant per a continuar oferint aquest servei, que no és competència de la Comunitat Autònoma. Ho continuarem oferint per convicció», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.