Setmanari d'informació local - 138 anys

Ara Maó rebutja la sentència contra Torra per «desproporcionada» i perquè «vulnera el dret de sufragi actiu»

Davant la ratificació de la sentència que inhabilita el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, l'agrupació d'electors Ara Maó ha volgut manifestar aquest dimarts que rebutgen la sentència per «desproporcionada» i perquè «vulnera el dret de sufragi actiu de la ciutadania de Catalunya».

«Penjar una pancarta és un acte emparat per la llibertat d'expressió i, en cap cas, pot ser motiu per inhabilitar un president escollit democràticament a les urnes. La judicialització i la repressió mai no poden ser les vies per resoldre un conflicte de naturalesa política. Cal recordar que els darrers anys, milers de persones han estat investigades i encausades, sovint sota acusacions que vulneren drets fonamentals, com la llibertat d'expressió i manifestació», han remarcat des d'Ara Maó.

Com ja han expressat en altres ocasions, creuen que el diàleg i la negociació «sense límits ni condicions» són les úniques vies per resoldre aquest conflicte. «La ciutadania de Catalunya ha de poder decidir el seu futur de manera lliure, pacífica i democràtica», han destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.