Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 200 persones s'inscriuen als cursos de català del Consell de Formentera

43677

El Consell de Formentera, a través del seu Servei d’Assessorament Lingüístic, ha informat aquest dimarts que un total de 225 persones s’han inscrit als cursos de català per a adults que han començat aquesta setmana.

Després del període de preinscripció que va començar el 15 de setembre i va finalitzar el passat 25, en total s’han registrat 225 sol·licituds per a realitzar un dels cursos dels nivells A2, B1, B2 i C1/C2, que es realitza conjuntament.

Per tal d’assegurar l’aforament adequat dins les aules, enguany, les classes del matí es fan a l’aula de l’Escola d’Adults i, també, com a novetat, a l’aula de formació del Centre d’Esports Nàutics de Formentera situat a la Savina. Com ja és habitual, a l'horabaixa s’empraran fins a tres aules de l’IES Marc Ferrer.

El Consell ha volgut recordar que tot l’alumnat i el professorat han de complir el protocol sanitari establert, que inclou, entre d’altres mesures, l’ús de la màscara dins l’aula en tot moment, la neteja de mans amb solució hidroalcohòlica en entrar dins la classe i el manteniment de la distància de seguretat.

Aquests cursos són preparatoris per a les proves oficials previstes per al gener de 2021 i que convoca la Direcció General de Política Lingüística del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.