Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IES Felanitx fa retirar una pancarta en favor de la llibertat d'expressió, per pressió de Vox

Estudiants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) va penjar aquesta setmana una pancarta a l'IES Felanitx en el marc del primer d'octubre amb el lema 'Les idees no es poden empresonar' i la direcció del centre la va fer llevar, tot i que prèviament havia donat el seu consentiment amb la condició que anés signada pel sindicat.

La decisió de l'IES Felanitx arriba després que Vox hagués instat Inspecció educativa a fer retirar la pancarta en defensa de la llibertat d'expressió del centre. Cal destacar que, entre altres, Inspecció argumentava que el sindicat estudiantil no està legalitzat. El fet és que, segons fonts de dBalears, el SEPC fa més de tres anys que realitza els tràmits per obtenir el reconèixer legal del sindicat a Felanitx i la Conselleria no els ho accepta. Des del sindicat lamenten que ara s'utilitzi aquest fet en la retirada de la pancarta.

«Els centres educatius són un reflexe de la societat, i mentre no aconseguim una terra lliure no deixarem de lluitar. Ens intenten llevar la llibertat d'expressió, però no ho aconseguiran!», han apuntat des del SEPC Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.