Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI demana mesures de protecció contra la vulnerabilitat de moltes nines del món

09/10/2020 Cartel del Día Internacional de las Niñas.. El sindicato STEI y la Organización de Mujeres de la Confederación Intersindical han alertado de las consecuencias que la crisis económica generada por la pandemia tendrá especialmente sobre las niñas. SOCIEDAD STEI | STEI

El sindicat STEI i l'Organització de Dones de la Confederació Intersindical han alertat de les conseqüències que la crisi econòmica generada per la pandèmia tindrà especialment sobre les nenes.

Totes dues entitats s'han sumat a la commemoració del Dia Internacional de les Nines, proclamat per Nacions Unides l'11 d'octubre, i han advertit que els efectes econòmics de la crisi multiplicaran les desigualtats de gènere.

En un manifest amb motiu de la commemoració han recordat que una de cada quatre nenes d'entre 15 i 19 anys ni estudia ni treballa ni rep cap mena de capacitació professional, una xifra que multiplica per 2,5 en comparació amb els nens.

Segons han indicat, les nenes sofreixen el doble: per estar en risc i per ser nines. En aquest sentit STEI i l'Organització de Dones han expressat el seu compromís per a lluites per les nenes, perquè tinguin un futur millor, perquè s'apoderin i perquè tinguin recursos per a millorar les seves condicions, especialment el dret a l'educació.

Totes dues entitats han demanat als governs de tot el món que vetllin per les nenes, especialment per les més vulnerables, perquè accedeixin a l'educació on no poden i perquè s'estableixin lleis contra els abusos als quals estan sotmeses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.