Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Palma agraeix «l'esforç i la responsabilitat» dels ciutadans dels barris confinats per la Covid-19

José Hila, batle de Palma, ha agraït «l'esforç i la responsabilitat» demostrats pels ciutadans enfront de la Covid-19. | Ajuntament de Palma

José Hila, batle de Palma, ha agraït aquest dissabte, coincidint amb el final de les restriccions als quatre barris de Ciutat, «l'esforç i la responsabilitat» demostrats pels ciutadans enfront de la Covid-19.

Segons ha expressat Hila en un missatge dirigit a la ciutadania, «Palma és una de les ciutats que millor s'ha comportat a nivell de país i no és per casualitat. És gràcies a l'esforç i al compromís dels seus ciutadans, empresaris i al treball conjunt i coordinat de les administracions. Prova d'això és que aquest dissabte s'aixequen les restriccions que quedaven en els quatre barris de Palma i que ja no n'hi ha cap en aquesta situació».

En aquesta línia, ha posat l'accent en el fet que malgrat que els ciutadans «ho estan fent bé, no es pot baixar la guàrdia». «Estam veient com a Espanya i al nostre voltant, a la resta de països europeus, estan pujant els contagis», ha advertit el batle, qui ha continuat dient que «això ens ha de recordar a tots que cal complir amb les normes sanitàries bàsiques. Tres regles molt clares que són: dur la màscara, distància de seguretat i netejar-se les mans i, ara a l'hivern, airejar els espais tancats».

«No ens hem de relaxar. I no ho hem de fer sobretot, i sé que és complicat, en els espais en els quals ens trobam amb la família i els amics que moltes vegades fa que ens relaxem en el compliment de les normes. No ho hem de fer. Sé que és un sacrifici però l'hem de fer per tal d'ajudar a la nostra família i a la nostra ciutat», ha explicat Hila. «Si volem que els nostres treballadors i empresaris reprenguin l'activitat com més aviat millor és una responsabilitat de tots complir les normes», ha afegit.

«En nom de la ciutat, vull agrair l'esforç que estau fent, l'exemple que estau donant, la solidaritat que estau demostrant. Junts ho aconseguirem. Per això és un honor ser el vostre batle», ha conclòs Hila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.