Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana a Casado que «impedeixi» la moció de censura a Maria de la Salut

El PI-Proposta per les Illes Balears ha demanat al president del PP espanyol, Pablo Casado, que freni la moció de censura que el seu partit presentarà aquest divendres a Maria de la Salut amb XMARIA-APIB perquè considera que són «independentistes».

El president del PI, Antoni Amengual, ha informat aquest dimecres que ha enviat una carta al seu homòleg del PP denunciant el pacte «anti natura que trenca el govern estable del municipi».

«Aquest acord entre el PP i la coalició independentista XMARIA-APIB, roba la batlia a Biel Mas que encapçalava la llista més votada en les passades eleccions i que governava en minoria amb els socialistes», han assenyalat des del PI.

Amengual ha denunciat que aquest pacte «és una estafa a l'electorat» i ha recordat que «el candidat que serà batle vint mesos era el suplent primer de la llista de XMARIA-APIB».

Segons Amengual, «és insòlit i enganyós que hagin de renunciar al càrrec nou aspirants, entre ells el cap de llista i designar primer edil en un substitut, que anava situat el dotzè de la candidatura».

A més, ha afegit que «no es pot aconseguir el poder a qualsevol preu i menys votant en contra dels principis d'un partit». En aquest sentit, el president del PI ha puntualitzat que el PP defensa uns postulats a Madrid i a Mallorca «fa tot el contrari i és capaç de pactar amb els independentistes per a tenir la batlia d'un poble de 2.000 habitants només deu mesos».

Per aquest motiu, Amengual s'ha mostrat «molt sorprès» amb què Casado tanqui un acord amb una formació «que critica la baixa qualitat democràtica d'Espanya, que denuncia la repressió política i defensa l'amnistia de presos i exiliats, a més de la independència de Catalunya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.