Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS llança una plataforma digital per a garantir la participació telemàtica i complir les restriccions actuals

16/10/2020 Plataforma digital de MÉS per Mallorca. MÉS per Mallorca ha estrenado una nueva plataforma digital para canalizar su actividad política y posibilitar que todos sus órganos colegiados puedan continuar su funcionamiento habitual a pesar de las restricciones derivadas por la emergencia sanitaria de la COVID-19. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS MÉS PER MALLORCA | MÉS PER MALLORCA

MÉS per Mallorca ha estrenat una nova plataforma digital per a canalitzar la seva activitat política i possibilitar que tots els seus òrgans col·legiats puguin continuar el seu funcionament habitual malgrat les restriccions derivades per l'emergència sanitària de la COVID-19.

D'aquesta manera, la formació ecosobiranista ja ha celebrat un primer Consell Polític de manera virtual, evitant així les reunions presencials.

Segons ha explicat el secretari d'Organització de MÉS, Josep Ferrà, la nova eina posa a la disposició de la militància una plataforma de participació «amb els mecanismes tecnològics per a garantir la interacció i al mateix temps garantir la seguretat de la sessió i, si fos el cas, el vot secret».

«El sistema utilitzat respecta la idiosincràsia de MÉS i en cap cas minva la interacció i la participació», ha explicat Ferrà. D'aquesta manera, durant el primer Consell Polític, la xarxa audiovisual desenvolupada per MÉS ha fet possible la transmissió en directe, així com la participació tant de via xat com a través del telèfon.

D'acord amb la formació, la situació actual ha plantejat la necessitat de revisar els procediments interns per a la celebració de reunions dels òrgans de MÉS i l'adopció d'acords. Així, aquest primer Consell Polític ha aprovat un reglament que regula les sessions telemàtiques i que afectarà tant l'Assemblea com al Consell Polític, la Comissió Executiva i la Permanent.

Aquest reglament també és extensiu a la Comissió de Garanties, els Grups de treball sectorial, les Agrupacions locals i l'Assemblea de regidors i batles. De manera paral·lela, MÉS implementarà pròximament un Programari de Gestió de Membres, una eina que incrementarà i millorarà la comunicació interna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.