Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Institut d’Estudis Eivissencs ofereix, un any més, el curs de català per a joves nouvinguts

L’Institut d’Estudis Eivissencs ofereix un any més el curs de català per a joves nouvinguts, des del 22 d’octubre al 28 de gener, organitzat amb el suport de Fundació 'la Caixa' i CaixaBank orientat a facilitar la integració lingüística i cultural a joves d’entre 12 i 17 anys que fa menys de dos anys que són a l’illa d’Eivissa.

L’objectiu fonamental d’aquesta iniciativa és garantir no només una bona acollida a l’alumnat nouvingut sinó també una adequada postacollida , facilitar-los la integració a un centre i a la societat en general.

«Aquests joves, ara nouvinguts, seran d’aquí uns anys part activa de la ciutadania de les nostres illes, compartiran drets i deures que difícilment podran exercir sense una bona educació lingüística. En aquest sentit, aquests joves, representen un repte però també aporten un enriquiment social i cultural indubtable a la resta de la societat. L’arribada d’alumnat de diferents procedències i cultures brinda l’ocasió de fomentar el coneixement i el respecte envers la diversitat lingüística i la formació d’aquests ciutadans i ciutadanes ens ofereix l’oportunitat de consolidar la nostra llengua com a eina de cohesió social», ha explicat l'IEE.

Les inscripcions continuen obertes i els alumnes es poden inscriure a la seu de l’Institut (Via Púnica, 29) o a través del correu electrònic (info@estudiseivissencs.cat). Enguany, el curs serà impartit dimarts i dijous i s’organitzarà l’alumnat en grups reduïts segons la normativa exigeixi. L’Institut recorda que el curs és totalment gratuït i que l’entitat s’encarrega d’aportar als alumnes el material necessari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.