Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern no descarta exigir en el futur PCR negativa als turistes com pretén fer Canàries

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts que el Govern no descarta cap mesura per a la reactivació del turisme, inclosa la de demanar PCR negativa als turistes com pretén fer Canàries, tot i que ha matisat la diferent situació dels dos arxipèlags.

Negueruela ha recordat que ja es va fixar com un element important la PCR negativa en origen per a poder establir corredors segurs amb mercats emissors.

En tot cas, el conseller ha ressaltat la diferent situació dels arxipèlags tant pel que fa a la situació epidemiològica, l'estat d'alarma com a l'estat de la temporada turística.

Negueruela ha remarcat la importància que tots dos governs treballin en coordinació perquè els interessos han de sumar-se ja que les Canàries i les Balears es relacionen, tot i que amb diferent pes, amb Alemanya i el Regne Unit com a mercats emissors.

El conseller ha aprofitat per a matisar algunes informacions i ha explicat, d'una banda, que a les Canàries no s'han activat corredors segurs «com a tal» sinó que els països emissors han aixecat algunes restriccions.

Negueruela ha fet una crida a evitar comparacions per a poder llançar els mateixos missatges als mercats emissors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.