Setmanari d'informació local - 138 anys

SimfoVents inaugura a Palma la temporada de concerts de música simfònica

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous que el cicle SimfoVents inaugurarà la temporada de concerts de música clàssica amb el 'Cicle de Tardor'.

En una nota de premsa, el Consistori ha explicat que les actuacions s'han adaptat a les noves circumstàncies derivades de la situació sanitària.

Per a complir amb els requisits d'aforament i seguretat, SimfoVents presenta programes formats per diverses formacions de música de cambra de gran format. Amb això s'ofereix una aproximació fidedigna a les característiques del seu repertori original.

El director general de Música i Arts Escèniques de Cort, Miguel Ángel Contreras, ha destacat que s'ha mantingut la programació habitual de la banda de música de Palma, «apostant per la cultura segura i amb concerts adaptats a la normativa actual en relació amb els aforaments».

A més, ha explicat que qualsevol persona es pot descarregar la invitació a través de Palmacultura.cat i de l'app d'activitats culturals de l'Ajuntament. Els concerts, sota la batuta de director titular Francisco Valero-Terribas, es presenten en un format continu d'aproximadament 60 minuts de durada sense pauses intermèdies.

A més dels concerts del 'Cicle de Tardor', SimfoVents Palma torna a posar en marxa amb la Regidoria d'Educació, el seu projecte educatiu els dies 3, 4 i 5 de novembre al Teatre Xesc Forteza.

Les audicions escolars es desenvoluparan en horari matinal. També hi haurà un concert familiar el 4 novembre a les 18.00 hores. Per a aquests concerts educatius, el cos de saxofons i percussió de SimfoVents comptarà amb la col·laboració de Xanguito que introduirà en els diversos aspectes del ritme.

SimfoVents Cambra, mitjançant la seva secció de flautes, també serà present en el cicle de concerts 'Música a la Cambra' de Can Balaguer el pròxim 19 de novembre a les 19.00 hores a la Sala de Música.

Finalment, SimfoVents Projecte Social tornarà al voltant de les dates pròximes al Nadal per a continuar estant al costat de tots aquells que, per una raó o una altra, no puguin assistir als concerts. «Volem que la música sigui per a tothom», ha conclòs Contreras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.