Setmanari d'informació local - 138 anys

Medi Ambient autoritza una nova planta de gestió de residus a Bunyola

La Conselleria de Medi Ambient, a través de la direcció general de residus, ha autoritzat instal·lar una nova planta de gestió de residus a Mallorca, la qual destinarà al reciclatge el 100% dels materials que tracti.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient aquest divendres, la planta de recuperació de residus valoritzables del Grup Adalmo, situada en el Polígon de ses Veles, a Bunyola, ha estat autoritzada per la direcció general de Residus i està dissenyada per a reciclar el 100% dels materials tractats complint amb els objectius jeràrquics de la gestió de residus.

La nova planta de gestió de residus té una superfície total de 4.100 metres quadrats (m²), dels quals 1.600 m² corresponen a una nau tancada i una cabina de selecció. Els 2.500 m² restants corresponen al pati exterior per a emmagatzematge de residus. Les instal·lacions estan capacitades per a tractar 95.000 tones anuals de residus tant de paper com de cartó i plàstics valoritzables.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, qui ha assistit a la inauguració de la nova planta de recuperació de residus valoritzables, ha assegurat que aquest projecte «és un pas important cap a un nou model que allunya a Mallorca de la incineració i l'acosta als principis de l'economia circular».



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.