Setmanari d'informació local - 138 anys

Campos retira la placa commemorativa del general feixista Goded de la plaça dels tres Molins

Imatge de la placa al general Goded que fins avui presidia una plaça de Campos. | MÉS per Campos

Un treballador de l'Ajuntament de Campos ha despenjat aquest dissabte, de ben dematí, la placa del general Goded de la plaça dels tres Molins. Es tracta d'un dels símbols franquistes que pervivien al municipi i que MÉS per Campos havia instat a enretirar.

De fet, l'agrupació ecosobiranista va anunciar fa setmanes que en el Ple de finals de Novembre procediríem a presentar una Moció per tal que la placa fos llevada. La moció, per tant, ja no serà necessària i l'agrupació ha valorat la notícia amb molta satisfacció i amb un profund agraïment.

«Els aires de democràcia corren ara amb més força pels carrers i places de Campos. Gràcies a l'Ajuntament per fer cas a la nostra proposta. Finalment han entès que això no era tolerable. És una llàstima que en despenjar-la avui, no puguem encetar un constructiu i necessari Plenari, en el qual es realitzaria una defensa antifeixista per part de tots els grups municipals representats a l'Ajuntament de Campos; però contents malgrat tot. Satisfets de la feina feta per MÉS i que finalment el nom d'un dirigent franquista ja no continuï a una façana del municipi», ha assegurat MÉS per Campos a través del seu Facebook.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.