Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença el Diploma Universitari sobre Drets Lingüístics de la UIB amb gran èxit de demanda

El curs del Diploma Universitari de Legislació Lingüística i Drets Lingüístics ha començat aquest dilluns a la UIB. Les 25 places que s’oferien han quedat superades per la gran demanda que ha tengut, ja que fins a 55 persones havien sol·licitat plaça. En el curs s'aborda el marc legal del català a l’Estat espanyol i els drets lingüístics derivats, amb referència especial a les Illes Balears.

Els alumnes que cursaran aquest títol propi de la UIB són principalment graduats, llicenciats o estudiants de dret, ciències polítiques o llengua i literatura catalanes, atenent als criteris de selecció establerts prèviament. Es tracta d’un curs presencial a Mallorca que els alumnes d’Eivissa i Menorca podran seguir en directe per internet. La distribució d’alumnes per illes és la següent: 2 a Menorca, 3 a Eivissa i 20 a Mallorca.

El curs ha estat possible gràcies a una ajuda de la Direcció General de Política Lingüística per un total de 7.000 euros per a finançar el cost dels estudis corresponents al Diploma. La secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, ha posat en valor que «s’imparteixi formació sobre drets lingüístics des del món acadèmic». Així mateix, ha considerat que el nombre d’inscripcions «ha estat un èxit, tenint en compte que és la primera vegada que s’ofereix una formació adreçada especialment als graduats i estudiants de dret».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.