Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou ridícul dels promonàrquics a Palma: convoquen una 'concentració' i hi assisteixen 12 persones

Només una dotzena de persones han respost a la crida de diverses organitzacions defensores de la monarquia, espanyolistes i d'extremadreta per fer una concentració davant el Parlament per mostrar el suport a la monarquia espanyola.

La suposada 'concentració' ha estat, en realitat, una quedada de dotze persones que han cridat a favor dels reis i d'Espanya, mentre alguns dels vianants els increpaven.

La convocatòria partia de tres organitzacions: Foro Baleares, Concordia Real Española i Sociedad Civil i comptava amb el suport d'Hermandad Monarquica i Sumam.

Els 12 individus protestaven per les investigacions per part de la Fiscalia Anticorrupció als reis emèrits espanyols, i per la petició de MÉS de retirar els honors i distincions atorgats als monarques espanyols.

Els participants s'han congregat al carrer Palau Reial amb una pancarta amb el lema 'España os quiere'' i han fet sonar un tambor. El grupet ha estat uns vint minuts i han cridat visques a la Guàrdia civil i a la policia espanyola.

Alguns dels participants eren: Chus Revuelta, Bartolomé Berga, Ana Maria Aguiló i Walter Ledesma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.